Een nieuw jaar, een nieuwe week, een nieuwe podcast – met dezelfde Dionne en Lise. Aflevering vijf van Pretparque de Podcast staat nu online. In deze aflevering begint Dionne eindelijk Djamilla (van #rhoams) te begrijpen. En wordt Lise geconfronteerd met haar eigen beperkingen.

Pretparque de podcast aflevering 5

Het is niet niks, een podcast beginnen met enerzijds een flinke dosis faalangst en anderzijds een dikke portie perfectionisme (of is dat hetzelfde?). En dan kies je ook nog eens succesvolle, knappe, slimme dames uit om het over te hebben. Namelijk the Real Housewives of Amsterdam

Dat vraagt veel, van zowel Dionne als Lise. Hoewel Dionne de smaak te pakken krijgt om op hetzelfde niveau van de housewives te komen – met kerst in Singapore, met Oud & Nieuw in Trinidad en Tobago, maakt Lise een grote flater waardoor ze weer drie tredes naar beneden moet op de sociale ladder.

Maar ook de housewives zelf kunnen er wat van. Zal ons Suus zich binnenkort uit haar tent laten lokken? En wanneer zet Hella haar masker af? Je hoort het allemaal in Pretparque de Podcast, je luistert ‘m hier.

Echte meisjes in de jungle

Ben je nou niet geïnteresseerd in #rhoams maar wel in Echte Meisjes in de Jungle? Skip dan even naar het einde van de aflevering, want daar introduceren we ons jungle avontuur. Je hoort het goed, wij proberen misschien de sociale ladder te beklimmen maar voor ekte ordinaire drama maken wij graag een uitstapje, zodat jij het niet hoeft te doen. Vanaf 9 januari hoor je dus ook de echte meisjes voorbij komen bij Pretparque.