Online plekje van plezier

Welkom op pretparque, een online plekje van plezier. Dat klinkt stukken erotischer dan dat het is. Pretparque is een online magazine over entertainment, lifestyle en nog meer pret. Het is je korreltje zout in een wereld vol met peper.

We zijn als de zachte bank van je beste vriendin; daar wil je ook voor altijd blijven plakken. Want hier schrijven we over allerlei onderwerpen die je ook met je bestie zou bespreken. Van het beste menstruatie ondergoed tot de wederopstanding van Lindsay Lohan.

Beschouw ons maar als je hub voor binnenpretjes. We geven je het lichtpuntje in een wereld die bijzonder veel weg heeft van een slechte aflevering van The Walking Dead. Welkom in dit gezellige parque, een plek voor prettig denken en pretplekken.

Door Lise Steegmans

Pretparque is opgezet door Lise Steegmans. Zij was jarenlang redacteur bij mooie tijdschriften als Grazia, Harper’s Bazaar en VIVA en online magazines als Bart’s Boekje en Your Little Black Book. Maar net zo eigenwijs als een peuter wil Lise het ook eens zelluf doen, niet langer vliegen onder de vleugels van anderen.

Daaruit is pretparque geboren: een plek waar het voor iedereen leuk moet zijn, niet te zwaar, niet te ingewikkeld, gewoon prettig. Met een unieke tone of voice, die je nergens anders vindt. En dat allemaal zonder typisch Talpa- of dik DPG-budget.

Pret je mee?

Meer weten? Vinden we leuk. Mail gerust naar prettyplease@pretparque.com.