Online plekje van plezier

Pretparque is een platform waarmee je jouw leven een leuke wending geeft. Op momenten waar jij dat het hardst nodig hebt.

Bijvoorbeeld wanneer iemand zijn mondkapje afdoet om te hoesten. Of wanneer je beseft dat Britney Spears en Samantha ‘Barbie’ de Jong akelig veel overeenkomsten hebben. Op pretparque kun je bouwen wanneer je vriendinnen niet langer kijken naar Love Island of Ex on the Beach: Double Dutch. Wij kijken wél. En we schrijven erover.

We zijn je hub voor binnenpretjes. We geven je het lichtpuntje in een wereld die bijzonder veel weg heeft van een slechte aflevering van The Walking Dead. Welkom in dit gezellige parque, een plek voor prettig denken en pretplekken.

Zie ons maar als de zachte bank van je beste vriendin. Waar je neerploft na een intense dag op werk, waar je úren series bingt – van de Meilandjes tot Virgin River –, waar je wijntjes drinkt en praat over serieuze zaken, mummelt over influencers en waar je de slappe lach hebt over iets heel normaals. Hier peins je over het leven, vergeet je de tijd en vertrek je altijd met het gevoel dat je de wereld aankunt.

Meer weten? Vinden we leuk. Mail gerust naar prettyplease@pretparque.com.