bron: @lifeofyvonne, @noordegroot (instagram)

Een hoop turbulentie in het leven van Queen of Jetlags, beter bekend als Noor de Groot. De influencer, die groot werd dankzij poederroze filters, bloeiende bloemenvelden en kerstlampjes in paraplu’s, raakte in een vrije val nadat Life of Yvonne in haar bagage dook.

Fasten your seatbelts

De aanleiding werd ingevlogen door Story. Het roddelblad schreef dat Thijs Römer – de gecrashte acteur die onlangs is veroordeeld tot drie maanden cel plus een werkstraf voor het online misbruik van drie minderjarige meisjes – al twee jaar zou vreemdgaan met Noor de Groot, de echte naam van Queen of Jetlags.

Toen Story Noor vroeg naar een eventuele tussenlanding met Thijs, tekende Noor haar dodenvlucht door “enigszins verward” te reageren: ‘Ben ik vrijdag met Thijs Römer gesignaleerd? Thijs is een familievriend, hij heeft ons vorig jaar getrouwd. Ik ken Thijs nu tien jaar, het is een vriend van mijn partner. En ik zit even te denken of ik hem vrijdag gezien heb… Ik kan me niet herinneren dat ik hem gezien heb.’

Boarding time

Dat is natuurlijk een verweer van niveautje Ryan Air en het zette voor Yvonne Coldeweijer, toch wel de Koninklijke Marechaussee onder de juicekanalen, de gate wagenwijd open voor een beroep op haar spionnen – die gretig in de rij stonden om aan boord te stappen. Na een poll waarin de overgrote meerderheid (89%) koos voor “hahaha die doen het 100% met elkaar” tegenover 11 procent voor “nee hoor, gewoon vriendschappelijk” kon Yvonne een dag later met “100%” zekerheid bevestigen dat Thijs Römer al een lange tijd een affaire heeft met Noor de Groot (Queen of Jetlags).

Fly with me

Wat het voor juicekanalen juicy maakt, is dat Thijs Römer een van de beste vrienden van Sander Kleinenberg, de man van Noor de Groot, is en tevens degene die hen twee jaar geleden trouwde tijdens een first class wedding in Frankrijk. En het werd, in de woorden van Life of Yvonne, nog sappiger. “Afgelopen april meldde een spion zich bij mij. Noor verbleef namelijk in luxe hotel Beaumont in Maastricht. Hotelpersoneel zag dat ze op insta had gepost dat ze daar met een vriendin was, maar in werkelijkheid was ze alleen. Dat vonden ze gek. Later kwam de aap uit de mouw, toen Thijs kwam inchecken en haar kamernummer noemde! Hij had zelfs een bos bloemen bij zich. Hij zei dat hij daar voor werk moest zijn. Uh huh,” schrijft Yvonne.

“Of daarna door het schoonmaakteam is bevestigd dat spullen van hun beiden op de kamer lagen, dat laat ik even in het midden hahaha.”

Discover your smile

En dat blijkt pas een van de wrakstukken van de Crash. Yvonne gaat verder: “Een andere spion weet mij te vertellen dat de werknemers van Noor haar ook een keer op kantoor keihard aan de telefoon hebben horen praten met een vriendin, waarbij de sexcapades met Thijs uitvoerig werden besproken en het hele kantoor kon meegenieten.”

Als een piloot in contact met de verkeerstoren houdt Yvonne haar volgers op de hoogte, want een dag later volgt nóg een update. “Noor heeft Thijs nu ontvolgd, de trouwvideo van YouTube verwijderd omdat Thijs daarin zit en ze heeft haar reacties beperkt.”

Con Air

Life of Yvonne en haar spionnen taxiën nog even verder, want ook de zwarte doos van Noor’s gebroken vriendschap met Monica Geuze wordt open getrokken. “Van een spion heb ik gehoord dat Monica destijds huilend op het kantoor van Noor is gesignaleerd. Noor had Monica namelijk nog steeds haar deel van de pyamacollectie niet uitbetaald! En dat was nog al wat.”

“De spion vermoed dat Noor in die tijd wat financiële problemen had, waardoor de Monica ontliep en niet wilde betalen. Toen hebben ze dus blijkbaar een enorme ruzie gekregen en de vriendschap was daarna never the same.”

Catch me if you can

Zoals dat gaat bij een grote vliegtuigcrash pikt de Nederlandse media het nieuws als cocaïne bij de security check op. Telegraaf, RTL Boulevard, Panorama, Mediacourant, NU.nl, Flair, allemaal schrijven ze erover. Al helemaal wanneer Sander Kleinenberg contact zoekt met Yvonne om te laten weten dat hij weet van Noor’s volledig verzorgde reisje met Thijs naar Maastricht. “Zij heeft dit in tranen aan hem opgebiecht en gezegd dat het eenmalig was en dat ze er enorm veel spijt van heeft,” schrijft Yvonne in haar logboek. “Hij voelt zich bedrogen. Maar hij gelooft haar dat het maar eenmalig was en hij geeft Thijs er de schuld van. Hij vindt Thijs ziek en vindt dat hij haar heeft verleid.”

Als een verkeersregelaar op de Polderbaan geeft Yvonne haar eigen richting aan Sander’s statement. “Ik heb hem gezegd dat ik niet denk dat het eenmalig was en vroeg of hij dan niet vindt dat zij er een aandeel in heeft. Daar antwoordt hij op dat hij nog steeds Thijs de schuld geeft. Hij gelooft niet dat het vaker was dan 1 keer. Arme Sander. Al weet hij dat het waar is, hij wil het nog steeds niet zien.”

Hoge luchtdruk

“Hij zegt later ook dat hij niet echt een keus heeft om een andere denkwijze in zijn hoofd toe te laten, omdat hij een dochter heeft en hij wil geen gebroken gezin voor haar. Dat begrijp ik natuurlijk wel en dat is zijn eigen keuze. Maar de waarheid komt hoe dan ook altijd boven tafel. En dan moet je er toch echt mee dealen.”

“Hij is er heilig van overtuig dat er mensen uit zijn om hem en zijn gezin te pakken. En dat alle spionnen vanuit die persoon komen. En dat ik het moet inzien (…) Alsof het een groot complot is. (…) De manier waarop hij hier zo stellig over is, terwijl daar echt totaal geen sprake van is, heeft een wat – tja hoe zal ik het noemen – wappie randje.”

Boven de wolken schijnt altijd de zon

Inmiddels heeft Noor de Groot haar koffers gepakt en is met de noorderzon vertrokken. Niet met het vliegtuig, maar met de auto, zo laat ze in haar stories zien. “Even een kort berichtje om jullie te bedanken voor alle lieve berichtjes (en ook alle lieve vrienden en familie). We zijn nu op vakantie maar ik zal na het weekend weer wat meer posten.”

noor de groot

Zo zie je maar… Terwijl wij als vliegtuigspotters op het Panoramaterras staan, vliegt het leven van Noor de Groot, formerly known as Queen of Jetlags, gewoon lekker door.