Met haar opgespoten lippen, vergrote billen, demonische tatoeages, ellenlange nepwimpers en -nagels en zelfs haar naam veranderde Blac Chyna alles aan zichzelf voor andermans plezier. Hoe ver kun je gaan totdat je je ziel kwijtraakt?

Het antwoord: vér. Te ver, zo realiseert Blac Chyna zich nu. Om die reden is ze bezig met een rebranding. Ze heeft de fillers in haar gezicht, de implantaten in haar billen en de tatoeage op haar dijbeen laten verwijderen. Ook heeft ze haar OnlyFans-account, waarmee ze naar verluidt 200 miljoen dollar per jaar verdiende, opgeheven. Ze heeft zich laten dopen én ze hernam haar echte naam. Nu is Angela White herboren.

De hergeboorte van Blac Chyna

Dat is om meerdere redenen noemenswaardig. De voltooiing van haar rebirth valt toevallig samen met het seizoen van de hergeboorte: de lente. Ook streeft Blac Chyna niet langer het gevestigde schoonheidsideaal van volle lippen en dikke billen na. Een unicum als je bedenkt hoe Blac Chyna op de beroemdheidsradar is verschenen: als wulpse stripper bij King of Diamonds, een populaire club in Miami. Het werk als exotisch danseres leverde haar niet alleen een rol in de clip van Monster van Kanye West op, maar ook een vermelding in het nummer Miss Me van Drake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Over het terugdraaien van cosmetische ingrepen en haar wedergeboorte is ze open en eerlijk. Zo kunnen haar Instagram-volgers live zien hoe de fillers uit haar wangen en kaaklijn worden verwijderd en schuift ze bijna dagelijks aan bij talkshows om hierover te praten. Dat laatste brengt ons bij het opmerkelijkste feit: het maakt Angela White relevant – iets dat de Kardashians al een tijdje niet meer zijn.

Rob Kardashian

Hè, wat hebben de Kardashians hiermee te maken? Nou, Blac Chyna is de ex-vriendin van Rob Kardashian en Rob is het (half-)broertje van Kim, Khloe, Kourtney Kardashian en Kendall en Kylie Jenner. Maar al voordat Cupido haar pijl in het hart van Rob schoot, was Blac verbonden met de Kardashians. In 2011 had Blac een relatie met rapper Tyga, met wie ze een zoon, King Caïro, kreeg. Die relatie ging uit en niet lang daarna kreeg Tyga een relatie met Kylie Jenner. Dat leidde tot hatelijke comments over en weer tussen Tyga, Kylie en Blac op social media. Toen Blac daarna een relatie kreeg met Rob, de halfbroer van Kylie, leek de boel gesust.

Dream on

Blac en Rob kregen samen dochtertje Dream, maar ze kregen ook een spinoff van het succesvolle Keeping up with the Kardashians, getiteld Rob & Blac. Nadat de toch wel toxische relatie woest uit elkaar spatte, spande Blac een rechtszaak tegen de Kardashians aan. Ze beschuldigde de Kardashian Klan van laster en eiste een schadevergoeding van 100 miljoen dollar voor het mislopen van lucratieve deals. In 2022 oordeelde de rechtbank in het voordeel van de Kardashians, met nul financiële tegemoetkoming voor Blac Chyna. Om de rechtszaak te bekostigen, opende Blac Chyna een account op OnlyFans. ”Fast money never ends well,” luidt steevast haar antwoord als iemand haar vraagt waarom ze 200 miljoen per jaar opgeeft. “You want to attract money, you don’t want to chase it.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Ironisch niet, dat de zussen van Rob de iconen van een maakbaar leven zijn. Dat Blac Chyna hun voorbeeld deed volgen en cosmetische ingrepen in borsten, billen en gezicht onderging voor faam, fortuin en volgers. En dat ze datzelfde lichaam exploiteerde op OnlyFans om een rechtszaak tégen de Kardashians te financieren.

Kardashian curse

Toch breekt Angela White hier met de Kardashian curse. Terwijl Khloe Kardashian iedere maand met een nieuw gezicht verschijnt en Kim Kardashian een crashdieet volgde om in drie weken tijd tien kilo af te vallen, ervaart Angela White nu hoe het óók kan, zonder opsmuk, en krijgt ze overal een podium om anderen daarmee te inspireren. Ook mooi: ze trok naar OnlyFans vanwege het geld en kocht haar weg úit OnlyFans met datzelfde geld. En de belangrijkste troef: iedereen die wel eens relatie heeft gehad met een Kardashian-telg, is niet meer dan een pylon, een randfiguur, een passant voor de familie. Je wordt gebruikt en ingezet, en vervolgens afgedankt. Kijk naar Scott Disick, Lamar Odom, Tristan Thompson en Kanye West.

Dat is ook gebeurd met Blac Chyna, maar nu streeft zij als Angela White de Kardashians voorbij. Dat staat ‘blac’ op ‘white’.

Je ziet het, ik ben fan van vrouwen die zichzelf opnieuw uitvinden. Nog zo’n vrouw is Lindsay Lohan. Alles over de herrijzenis van LiLo lees je hier.