Beeld: TikTok, @thetarareid

Mocht je denken dat Britney Spears op Instagram een tikkeltje vreemd kan zijn, ga dan eens als de wiedeweerga naar Tara Reid op TikTok. Wat de 46-jarige actrice daar doet is ehm, apart?

Tara Reid op TikTok

Het begint allemaal op 2 oktober jongstleden. Tara Reid post een filmpje op TikTok waarin ze Here comes the sun zingt, met haar herkenbare raspende stem. Wat vooral opvalt is haar hoofd: veel make-up, waarschijnlijk ook veel cosmetische ingrepen, verouderd en dat terwijl ze waarschijnlijk forever young wil lijken. De video is meer dan acht miljoen keer bekeken. Dat is heel veel en het is dan ook gewoon een heel vreemd filmpje.

Door naar 6 oktober. We kijken naar Tara Reid op een balkon met een zonsondergang op de achtergrond. Haar eigen hese, rokerige stem fungeert als voice over: ‘Never let them steal the light behind your eyes. Never.’ De camera zoomt in, zoomt uit, Tara Reid’s glazige blauwe ogen staren in de lens. Zijn haar onheilspellende woorden een steuntje in de rug of is het een dreigement…? We weten het niet.

Wat we wel weten: fans en volgers maken zich zorgen. Wat is er aan de hand met Tara Reid op TikTok? Was dit eerst nog een plek voor simpele Q&A’s en grappige American Pie-weetjes, nu is het een plek voor akoestische zang, motivational speeches en tja.. wat precies?

Daarbij ook even een speciale shout-out naar degene die alles filmt. In- en uitzoomen krijgt hier een geheel nieuwe betekenis. Wie is degene die dit alles filmt? Nou, mijn gok: Tara Reid heeft een nieuw social media team ingehuurd (of juist ontslagen…). Misschien probeert ze haar plekje als voormalig it girl op TikTok veilig te stellen. Of misschien is dit alles een griezelige Halloween-grap?

Fun fact: Tara Reid spreekt haar fans aan met Taradactyl’s. Jij een Taradactyl, ik een Taradactyl, iedereen een Taradactyl.

@thetarareid Here comes the Sun #Tarareid #Fyp ♬ original sound – Tara Reid

@thetarareid Cause you love my singing so much here’s another one 😜 #TaraReid #fyp #britneyspears ♬ original sound – Tara Reid

Een voormalig it-girl die wél nog goed kan acteren? Check Mila Kunis in Luckiest Girl Alive