Beeld: Netflix/Selling Sunset

The Hills: New Beginnings is eigenlijk gewoon The Hills: Niet Boeiend. Zonder Lauren Conrad is deze serie niet hetzelfde en met HeidiEnSpencer (ja, dat schrijven we als één) is deze serie wél hetzelfde en dat is gewoon een beetje saai. Misschien is het dus tijd to let go – ik kijk hier naar mezelf. Wat daarbij helpt? Selling Sunset. Immers; vervangen is beter dan afleren. En blijkbaar heb ik de kommer, kwel en catastrofes van kapitaalkrachtige inwoners van de Hollywoodse heuvels nou eenmaal nodig in mijn nederige, nuchtere Hollandse leven. Om die reden staat 24 november in de agenda genoteerd, want dan staat Selling Sunset seizoen 4 op Netflix.

Het volwassen zusje van The Hills

Waarom maak ik de vergelijking met The Hills? Welnu, je zou Selling Sunset gerust kunnen beschouwen als het volwassen zusje van The Hills. Want waar HeidiEnSpencer, Audrina, Justin Bobby en Brody zijn vastgeroest in oude rollen, oude patronen en vijftien jaar oude drama, brengt Selling Sunset geheel nieuwe conflicten aan tafel. Hier is niemand meer zoekende, de castleden van Selling Sunset zijn al wie ze willen zijn: elitemakelaars. Aan hen de taak om miljoenenvilla’s te verkopen aan miljonairs die verlangen naar een postcode in Hollywood.

Christine fucking Quinn

Naast de intriges, we noemen een Chrishell Stause die er via een televisieinterview moet achterkomen dat haar acteursvriend de relatie uitmaakt, zijn het ook de picture perfect pinterest huizen die het kijken leuk maken. En de outfits van Christine Quinn. Plus, de one liners van Christine Quinn. En ook: de attitude van Christine Quinn. Ah joh, wie hou ik voor de gek. Eigenlijk is er maar één reden om te kijken en dat is Christine fucking Quinn. Zij draagt de serie, net als Lauren Conrad The Hills droeg. En a lot has changed sinds de laatste aflevering, die alweer langer dan een jaar op Netflix staat en al was opgenomen in 2019. Het derde seizoen sloot namelijk af met A Not So White Wedding, waar Quinn in een zwarte prinsessenjurk in het huwelijksbootje stapte. Er is werkelijk maar een iemand die trouwt in een weduwezwarte bruidsjurk en dat is Christine Quinn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Baby C, baby wie?

Inmiddels is Quinn dus getrouwd en moeder van de mysterieuze Baby C. Mysterieus, omdat de naam noch uiterlijk van Baby C zijn gedeeld door Christine. Want it’s all about her, zij is immers Christine Quinn, laat daar geen misstanden over bestaan. Daarom zal Quinn’s family life geen onderdeel zijn van Selling Sunset seizoen 4. Erger nog: ook Christine zullen we niet veel zien, aangezien ze tijdens het vierde seizoen met zwangerschapsverlof gaat. Maar dat wil niet zeggen dat ze helemaal geen aandeel heeft in dit seizoen. Christine Quinn vertrekt natuurlijk niet met stille trom. Ze wordt namelijk vervangen door elitemakelaar Emma Hernan, een Christine look-a-like waarmee Christine nog een appeltje te schillen heeft. En appeltje of niet, Christine is onvervangbaar, dus hallootjes Emma en tot ziens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Fitzgerald (@themaryfitzgerald)

Naast Emma is er nog een nieuwe makelaar bij The Oppenheim Group: Vanessa Villela. Zij vult de schoenen van Davina op, want die is overgestapt naar rivaalmakelaar Douglas Elliman. Hoe zal het haar vergaan, nadat ze zoveel moeite had om een huis à 75 miljoen te verkopen? Andere verhaallijnen die spelen in Selling Sunset seizoen 4:

  • – de publieke scheiding van Chrishell Stause met This Is Us-ster Justin Hartley en het vinden van een nieuwe liefde in Jason Oppenheim, jawel, haar baas.
  • – de trouwplannen van Heather Young met haar liefde Tarek El Moussa.
  • – het vertrek van Brett bij de Oppenheim-firma.
  • – de spin-off van Selling Sunset, namelijk: Selling the OC, waarin Jason Oppenheim een nieuw kantoor met wederom een blond leger aan makelaars opent in Newport.

Je begrijpt, ik krijg het nog druk. Hieronder alvast de trailer. We hebben het er nog over.

Wil je op de hoogte blijven van meer ‘entertainpret’, ofwel entertainment nieuws gebracht door pretparque? Je vindt de nieuwste artikelen hier