Beeld: Emma Peijnenburg, Joanne de Lijster

Een deep dive in de brommobiel van Maria. Een uitgebreide analyse over de zonnebril van Susanna’s schoonbroer. In deze podcast bespreken Dionne Hallegraeff en Lise Steegmans alles, en dan ook echt alles, over The Real Housewives of Amsterdam.

Pretparque de podcast

Zou Susanna Klibansky thuis Suus genoemd worden? Is een Birò wel een luxe? Op hoeveel manieren kun je de naam Kli-ban-sky uitspreken? En waarom draagt René Watzema, de grote man van Rumag, een wollen trui en jeans naar de première van #RHOAMS terwijl op de uitnodiging duidelijk staat dat dit níet mag? Deze vragen proberen wij, Dionne en Lise, te beantwoorden. Het zijn de vragen die niemand ooit zal stellen. Je hoeft dus niets te onthouden, alleen maar te luisteren. Om de wereld om je heen te vergeten, al is het maar voor even.

Wij zijn je korreltje zout in een wereld vol met peper.

Op podcast avontuur

Pretparque de podcast is vanaf nu iedere week te luisteren op je favoriete streamingdienst. We praten voorlopig over The Real Housewives of Amsterdam, waarvan precies een week geleden de eerste aflevering online kwam. In principe zijn we dus precies een week te laat. Wisten wij veel dat de grote bazen van Spotify ons eerst moesten goedkeuren. Maakt ook niet uit: het begin is er. Onze podcast, onze eerste podcast ooit, kun je nu via deze link luisteren.

Blijf je ons volgen op dit podcast-avontuur? Misschien worden we ooit wel heel beroemd en kun jij zeggen: ‘Ik volgde ze al toen ze pas net op Spotify stonden.’

 

Prettig staaltje popcultuur

Eigenlijk zou je deze podcast ook popcast kunnen noemen, want in de toekomst gaan we het hebben over all things pop cultuur. Van dure Balenciaga-blunders tot aan de Queen of Genovia, wij brengen een prettig staaltje popcultuur.