TikTok (@lucabish)

Als ik terug denk aan alle 48 afleveringen van het huidige seizoen van Love Island UK op Videoland, dan denk ik vooral aan de arm van Luca. Om Gemma’s nek. Kijk alle afleveringen er maar er op na… Er gaat geen dag voorbij zonder dat Luca ‘zijn’ Gem liefdevol in een wurggreep houdt. Ik zou er helemaal kriegel van worden. Maar Gemma niet, zij wilt de nieuwe Molly-Mae worden en tja, het doel heiligt de middelen zullen we maar zeggen. Daarom is ze vast heel blij met het volledige gescripte verkeringsaanzoek van Luca. Je leest het goed: Luca en Gemma zijn ✨eindelijk✨ officieel.

Luca en Gemma

Over dat verkeringsaanzoek moeten we het even hebben. Luca en Gemma zijn sinds de eerste dag van hun verblijf in de villa samen, hebben geen dag zonder elkaar gespendeerd en gedragen zich ook sinds het verlaten van de villa (een maand of wat geleden) onafscheidelijk. Waarvan gretig bewijs op TikTok. Is een verzoek om verkering dan nog nodig? En is het wel een aanzoek, of meer een statement – net zoals Luca’s arm om Gemma’s nek?

Wij presenteren u: de tien meest cringe worthy momenten uit Het Aanzoek.

10. Meer rozen dan Fleur Op

luca gemma love island

Bestaat er zoiets als een overdaad aan rozen? Zie hier het bewijs. Dit zijn meer rozen dan een gemiddelde rozenkwekerij aan kan.

9. Budget slingers van crêpepapier

luca gemma

Je hebt het budget om Fleur Op helemaal leeg te kopen, een cellist en een drone in te huren en dan maak je de setting compleet met slingers van crêpepapier van de Action?

8. De gestage drup holt de steen (uit)

love island luca gem kiezels

Dat betekent zoiets als: door vol te houden wordt uiteindelijk wel het doel bereikt, ofwel: de aanhouder wint. Deze kiezelstenen staan symbool voor de lange arm van Luca.

7. De kleine dingen die je doet ❤️

luca gemma love island

Iets wat Luca en Gemma graag doen in de villa is verstrengeld in elkaars armen Tasha en Andrew afzeiken. Want, zo stelt Luca met verwurgende armgreep om Gemma’s nek, ‘Tasha en Andrew zijn nep en hij en Gemma hebben niet zo veel bevestiging nodig.’ En voilà, zie hier een tot de nok gevuld tasje van Cartier…

6. De muziek

Why I Love You van Major. Kan het nog zoetsappiger?

5. Free the cellist

cellist

Over de muziek gesproken: wat is het nut van een cellist als je er een muziekje overheen edit?

4. Drone footage

luca gemma

Waarschijnlijk moest de cellist ook de drone bespelen.

3. Luca die meekijkt over Gemma’s schouder

Gemma, als je hulp nodig hebt: wear yellow. 

luca gemma love island

2. Geen stoel

Als je dan toch een kleinigheidje van Cartier uitpakt, ga daar dan even voor zitten – op een stoel.

gemma love island

1. ‘Be my girlfriend’ – verzoek of bevel?

Er is geen vraagtekenballon. Dus, Luca Bish, is deze climax van je verkerinsvideo een vraag of een statement? Had gemma een keuze en kon ze ja of nee antwoorden? Of was dit een bevel? Deze jongen dacht aan een drone, een cellist en aan alle aangesloten Fleur Op kwekerijen, maar hij vergat een ballon in de vorm van een vraagteken…?